Мая Савова: Баща ми ме заряза като бях на 12

0
Мая Савова

Съпругата на спортния журналист Крум Савов разкрива за най – голямата трагедия в своя живот

Тежка мъка има на душата си Мая, призна самата тя пред журналисти тези дни. Когато била на 12 години, баща й зарязал семейството си и хукнал да си търси късмета по света, като стигнал чак в Израел.

Причина за раздялата на родителите й били обтегнатите отношения в семейството, които пък били предизвикани от тежката финансова криза, съпътстваща зората на българската демокрация след падането на комунизма. Най – често скандалите започвал баща й, а майката търпяла психическия тормоз в името на своето дете.

Крум и Мая Савови

„Тогава се чувствах много зле. Поведението на баща ми, когото вече почти не помня, съвсем не ме караше да бъда щастлива. Той не се интересуваше от мен, как раста, как се развивам, имам ли проблеми, уча ли въобще. Беше много суров човек, не знам какво е бащина ласка” – споделя Мая Савова с просълзени очи.

В крайна сметка, родителите й решили да се разведат. Бащата решил, че България му е тясна и фукнал в чужди държави. Намерил си работа в Израел, където имал шанса да работи по своята специалност – инструктор по шофьорски курсове.

В тежката обстановка у нас обаче, на Мая и майка й съвсем не било лесно. Парите винаги не достигали, ставали жертва на прословутото чиновническо безхаберие. Бащата пък продължавал да нехае и откакто избягал, за всичките години само един път поканил дъщеря си да му гостува. С половин уста я поканил да остане при него, но тя отказала. Първо имала лоши спомени от детството си и второ, Израел въобще не й харесал.

Лошото отношение на родителя към Мая Савова я накарал да се затвори в себе си и да приема с огромно недоверие мъжката компания. Дълги години живяла самотна заради страха, че ще има съдбата на майка си. За щастие обаче срещнала 16 години по – възрастния Крум Савов, който успял да върне доверието й към силния пол.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *