Мая на Магапаса отвори бардак в Америка!!! – с видео

0
Мая по работно облекло, от времето, когато още пееше...!
Мая по работно облекло, от времето, когато още пееше…!

Ето какво е логичното развитие на живота на една фолк звезда в разказани картинки, ако досега не сте се замисляли: 14-15 годишна селянка с токчетата на майка си върху масата в селската кръчма, далновиден чичко със звукозаписно студио подава микрофон на същата (разбирайте го, както искате); друг чичко – пластичен хирург поправя това-онова; следват няколко лъскави години или години на лъскане (тук ще се повторим-но, отново разбирайте както искате)… от тук картинката се раздвоява:

Едната част от фолкпевачките, пропуска момента, в който трябва да се отдръпне и даде път на младите, излагайки на показ грозна картинка от maia-magapasaбръчки, огромно количество грим, и не –малка доза злоба… Тук по ред на ЕГН-тата подреждаме Екстра Нина, Малина, Есил Дюран, Камелия….и т.н. схванахте идеята. Други пък се ориентираха по бизнесменски, като се преквалифицираха, разбира се, пак в сферата, в която се справят най-добре. Така постъпи бившата фолкаджийка Мая на Магапаса. Още преди няколко години далновидната звезда от зората на чалгата заряза мъж и дете и тръгна на гурбет.

В Америка тя побачкала малко като сервитьорка и стриптизьорка, докато се ориентира в обстановката. На

А някога дамата имаше съпруг и семейство...!
А някога дамата имаше съпруг и семейство…!

по-късен етап, изпълнителката на „Радка Пиратка” решила, че й е време вече да се заеме с нещо по-сериозно и да започне да работи за себе си. Разбира се, с кариера като нейната, шансовете й да се развие в Америка, са най-големи в една единствена насока. И Мая се сетила, че може да продава чаровни, леки български момичета, каквито у нас с лопата да ги ринеш, на баровците с пари в Америка.

Така де, защо й е да открива топлата вода на жената… Бившата фолкдива звъннала някой и друг телефон и набързо успяла да събере приличен брой момичета, с които да стартира розовото начинание. Мацките изпълнявали комплексни компаньонски услуги, като самите те ходели на адресите на мачовците. Бизнесът на новоизлюпената Мадам процъфтявал, защото тя удряла в цените местната конкуренция. Поредното доказателство, че и в чужбина, българинът си е българин, дори когато е от женски пол…  skandalno.net
Мая и бившият й съпруг Магапаса пеят за шведска тройка! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *