Мая Илиева вдига втори палат

0
Мая Илиева

Слуховете, че Мая, вдовицата на знаковия висаджия Георги Илиев, е попривършила наследените милиони, май ще се окажат неверни. Бившата манекенка е заделила солидна сума, с която да вдигне втори палат в Панчарево, говорят местните. Богатата дама обитава имението на елита „Маунтин Вилидж“, построено от Денис Ризов.

Мая е гореща привърженичка на чистия въздух и разходките в планината. Затова неслучайно е избрала и Панчарево, за да живее сред простора. В последно време из хайлайфа средите се понесе мълвата, че варненският любовник на Мая, Николай Иванов – Шванца, я е докарал до фалит.За почти четиригодишната им връзка бившият състезател по картинг бил изхарчил поне 1 милион евро на вдовицата.

Колкото и милиони Шванца да е смъкнал от гърба на Мая, несметното богатство, наследено след разстрела на Жоро Илиев, едва ли някога ще свърши.

Жоро Илиев

Като доказателство, че банковите й авоари не са празни, вдовицата на мафиота е решила да разшири имота си в Панчарево. Неотдавна Мая се е сдобила с разрешително за строеж на местната община. Или по-точно – за пристройка към еднофамилната сграда, принадлежаща на Илиева.

Хората в Панчарево гадаят какво ли е подтикнало вдовицата на Жоро Илиев да разширява и без друго огромния си палат. Най-тиражната версия е, че в семейното гнезденце на Мая и Шванца скоро ще има нови обитатели. 36-годишният варненски мачо не криел пред приятели, че му е време отново да става баща.

Спорно е обаче дали спътницата му може да бъде майка. Не е тайна, че двете дъщери на Жоро и Мая, Криста и Андреа, са осиновени. Баща им обаче отнесе в гроба тайната всъщност – дали той или Мая, не е можел да има деца.


ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *