Мая Илиева си купи аквариум за 2 бона

0
Аквариум с рибки

Вдовицата на висаджийския бос Георги Илиев – Мая, купила ужасно скъп аквариум за повече от 2 000 лева преди няколко дни, видяха наблюдателни папараци. Тя похарчила солидната сума, за да зарадва трите си деца, които действително останали очаровани от подаръка. Стъкленият съд имал обем от 600 литра и в него ще се подвизават точно петнадсесет рибки от породата африкански цихлиди.

За покупката се разбра от фирмата, която доставила оборудването. Шефовете не се сдържали и когато сделката била реализирана, веднага раздрънкали всичко с най – малки подробности, за да се похвалят. Управителят на аквадизайнерския магазин дори уточнил, че Мая Илиева се запънала точно за тази порода рибки, които децата й най – много харесвали заради анимационното филмче „В търсене на Немо”.

Мая Илиева

Когато оборудването било доставено, Илиева лично отишла до магазина, за да го вземе. Освен от шофьора си, била придружавана и от един помагач, който имал задачата да пренесе тежкия аквариум до джипа. Нещата обаче започнали да се протакат заради крехкото естество на стоката и в един момент Мая излязла от равновесие, като метнала фаса си на улицата.

Това пък предизвикало недоволството на групичка възрастни столичани, които съвсем справедливо се запитали, защо в България вече няма културни хора.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=qcaO_impA0Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *