Мая Илиева пръска 2 бона на кръчма

0
Мая Илиева

Рекордната сума от над 2 бона потроши за хапване и пийване Мая Илиева след опелото на своя близък приятел Дим Дуков в петък по обед.

На поклонението в църквата „Света Параскева“ Илиева бе в компанията на приятел – мъж на име Любо. Двамата запалиха свещ и сведоха глава пред ковчега на популярния коафьор, бизнес дамата не се опитваше да скрие сълзите си от загубата на Дуков, с когото ги свързваше дългогодишно приятелство. Брюнетката остави две аленочервени рози край тялото на покойника, след което видимо разстроена побърза да напусне църквата.

Вдовицата на Георги Илиев бе облечена в обичайния си ексцентричен стил – огромна черна шапка и тъмни очила, кожен панталон и обувки, черно яке и чанта, обшита с пух. На ръцете й проблясваха два големи пръстена – сребърен с формата на череп и друг с бежов камък.

След като се прости с Дуков, тя и Любо заедно с личния й шофьор се отправиха към скъпарското столично заведение зад паметника на Цар Освободител.

Мая Илиева и Шванца

Не мина и половин час, когато на уреченото място се появи спътникът в живота на Мая – варненецът Николай Иванов, по прякор Шванца. Срещата им в центъра на София посред бял ден сложи край на слуховете, че са се разделили.

Шванца пристигна с джип „Ауди Q7 заедно с друг варненски здравеняк. Иванов, видимо отслабнал, бе облечен с дънки и черно кожено яке. В ресторанта компанията прекара близо 4 часа. Към тях по-късно се присъединиха червенокоса жена и още един мъж.

След като плати почерпката Илиева, Любо и шофьорът й отпрашиха към къщата й в Панчарево, а Шванца и неговият приятел поеха в неизвестна посока.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *