Матю Макконъхи сключи брак с манекенка

0

Матю Макконъхи се ожени за дългогодишната си интимна партньорка – манекенката Камила Алвиш. Сватбата беше повече от скромна и се състоя в в собствения му дом в Тексас.

На церемонията били поканени само двадесет души, техни дългогодишни приятели. Младоженците успели да опазят в тайна решителната стъпка до последния момент и дори накарали хората, които аранжирали сватбата да се подпишат на специални декларации, че ще запазят мълчание. Което и сторили, защото декларациите били подплътени с прилични суми. На милото скромно тържество присъствали и двете деца на новобрачната двойка момиченце и момченце, съответно на две и четири години. Хлапетата изобщо не разбрали, че мама и тати се женят, но били видимо възбудени от тържеството. Матю, който беше в списъка на най-търсените ергени в Америка, сега се нареди в далеч по-скучния списък с женените мъже. При това с деца.

Двойката дълго чакала дали ще издържи на темповете на съпружеския живот, дали двамата си пасват, дали няма да си омръзнат и след като разбрали, че от гражданското няма да хукнат към адвокатите си да подават молби за развод, най-после се бракосъчетали. Камила пък веднага приела името на мъжа си и фамилията й вече е Макконъхи.

Матю Макконъхи е сред секссимволите на Холивуд. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *