Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Масоните на Гергов се включиха в битката за Панаира

Гергов с масонския герб

Гергов с масонския герб

Масонската ложа „Слънце Ориент” на Георги Гергов участва активно в саботиране на делото за отнемане на Международния панаир от пловдивския бизнесмен в полза на държавата. Тайната организация, в която участват все богати и влиятелни хора, включително и магистрати, ще лобира здраво за Гергов пред съдебната власт в града.

Олигархът, който е и областен управител на БСП – Пловдив, ще се постарае делото да се влачи поне две- три години, докато се смени правителството. Гергов се опита да финтира между БСП и ГЕРБ, но не успя да спечели на своя страна управляващите. Затова ще чака следващите да му върнат панаира.

Неговите братя, разбира се, също ще го бранят със зъби и нокти. В масонската ложа, Гергов е събрал всички богаташи от

Петното на вратовръзката на Славчо - всъщност е отличителния знак на ложата

Петното на вратовръзката на Славчо – всъщност е отличителния знак на ложата

града, натрупали пари по съмнителен начин, както и компрометирани съдии и прокурори. Мотото им навярно е :” Един за всички, всички за един”, тъй като си знаят кирливите ризи и се защитават едни други. В „Слънце Ориент” членуват кмета на Пловдив – Славчо Атанасов, бившият „син” кмет д-р Чомаков, който подари
Панаира на Гергов, шефа на градския съд, полицейски началници и пр.

Тактиката на свинаря от Маноле, както го наричат в Пловдив, винаги е била да бъде със силните на деня. След демокрацията, от текезесар Гергов веднага става СДС- ар, после започва да се усуква около Първанов и БСП, като не подминава и НДСВ. От всички партии, Гергов успява да извлече полза и да се

Румен Овчаров погази закона, за да даде панаира на Гергов

Румен Овчаров погази закона, за да даде панаира на Гергов

превърне в един от най- богатите хора в страната.

Пловдивският олигарх сложи ръка почти на целия град. За съжаление, до каквото се докосне го унищожава. Само за няколко години, Гергов превърна панаира в битак. Вече не е „международен”, тъй като управата прогони всички чужденци, а провинциален – не се събират и стотина фирми на изложение. Откакто Гергов стана концесионер на Стария град, къщите започнаха една след друга да падат, за поддържане на чистота също не може да става дума. Единствените обекти в района на архитектурния резерват, които просперират, са ресторантите на … Гергов.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *