Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мащехата на Ники Михайлов пречи на брака му с Алисия

Алисия1Мащехата на Ники Михайлов – Мария Петрова, била  основната причина Алисия да не е минала все още под венчило с любимия си.

 Известната в миналото златна гимнастичка било твърдо против момчето й , както тя го нарича/ да вземе за жена чалга певица. Петрова се е виждала с Алисия, познават се, но не можела да се примири, че тя се разголва всяка вечер за сума ти мъже и пее, за да им достави удоволствие. Не ми харесва професията й, не ми харесва начина й на обличане, или по-точно на събличане, доверила тя пред своя приятелка. Затова се държала сухо с нея и на дистанция.

Ники Михайлов1Ники Михайлов, който много обича и уважава втората си майка, се съобразявал с мнението й дотолкова, доколкото да не води любимата си вкъщи. Когато дойдел в България, той просто отсядал в дома на Алисия и така всички се правели, че нещата са наред. Що се отнася до разголването, Мария също е имала такава професия и най-добре би могла да разбере кандидат-снаха си. Тя също излизаше на състезания по прилепнало, силно изрязано трико, понякога телесен цвят и изглеждаше напълно гола. Но това бе красиво и естетично и се приемаше за добър тон. Явно тя не може да приеме е бившия съпруг на Алисия, както и предишните й връзки и иска за момчето си само най-доброто.

Петрова не е биологична майка на Ники и на сестра му Бисера. Майка им Гергана ги изоставила още от мънички и забегнала с любовника си в Америка, оженила се за него и не потърсила децата си. Отгледала ги Мария и им дала любовта си и цялото си внимание. Затова братът и сестрата много я уважават и слушат и я приемат като истинска майка. Ники й бил слабост и смята, че ще й влезе под кожата и ще я накара да приеме избраницата му. Просто било въпрос на време. Засега обаче гледа да държи далеч една от друга двете жени, за да избегне излишните конфликти и да даде време на Петрова да свикне, че ще си има снаха-певица и даже вече отгледано внуче.

Мария Петрова и Боби Михайлов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *