Мартина Вачкова има ново гадже

1

Това твърдят приятелите й, докато наблюдавали лудия ентусиазъм, с който тя ремонтирала дома си. Промяната в жилището е крещяща и необичайна, спалнята е отчаян зов за любов и секс, казаха свидетели на дизайнерското изкуство.

Идеята за промяната е на самата Мартина, а решението й да обзаведе спалнята си в червено, също нейно. В червеникав цвят били даже стените. Повечето от бояджийската работа дъщерята на Вачков свършила сама с помощта на дъщеря си Рада. Фирма чистила и дооправяла бъркотията.

Според психолози, червеното е цвят на разкрепостяването и смелостта. Втори признак показва, че водещата на „Апартаментът“ е влюбена. Тя започнала драстична диета и я спазвала стриктно, въпреки добрия си апетит. В хладилника й се търкаляли предимно плодове и марули и бяло пилешко месо. Избраникът трябва да е много специален, коментират приятелите й.

Другата причина за внезапната промяна можела да бъде бунт срещу стереотипа и сегашния й заседнал и без много емоции живот, гадаят от екипа й. Кой е избраникът и дали Марта наистина е влюбена, ще стане ясно най-късно през август. Тя ще ходи традиционно на нуди плаж в Резово и няма начин да не покаже там мъжа на сърцето си.

Марта Вачкова винаги кипи от енергия и ентусиазъм. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *