Мартина Огнянова влезе в болница, Слави полудя от тревога

0

Слави Трифонов трепери за здравето на любимата

Слави и Мартина
Слави и Мартина

Край! Всякакви скандали и недоразумения между Слави Трифонов и Мартина Огнянова са прекратени! За нещастие това се случи, след като на красивата балерина се наложи да влезе в болница, гътната на легло от ужасяващия свински грип.

Мартина на Слави
Мартина на Слави

Колежки на танцьорката споделиха, че любимката на Слави Трифонов е изкарала много тежко върлуващия вирус. След болестта Мартина Огнянова получи куп усложнения на дихателните органи, които изискват постоянно лекарско наблюдение. Именно тежка форма на пневмония е наложило нейното хоспитализиране, допълват момичета от „Магаданс”.

Според техните твърдения, Мартина сама си е виновна за неприятните последици от свинския грип. За първи път се почувствала зле още в началото на февруари, когато развила типични симптоми като висока температура, силна кашлица и зачервено гърло. Вместо да отиде на специалист обаче решила да се лекува сама и не се вслушала в съветите на Слави Трифонов да си почине поне за няколко дни.

Мартина Огнянова се нагълтала с противовирусни препарати, каквито се продават без рецепта във всяка аптека и наистина за няколко дни се почувствала по – добре. Тези лекарствени средства обаче нямат свойството да лекуват, а единствено облекчават симптомите. След като приемът им бъде преустановен, свинският грип се завръща с пълна сила и покосява всичко по пътя си.

Изгората на Слави Трифонов е била хоспитализирана във вторник и поставена на системи. По всяка вероятност Мартина Огнянова ще бъде изписана след няколко дни, защото в момента се възстановява доста бързо. След излизане от болницата ще продължи да приема антибиотик.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Sz_tDId12rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *