Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мартин от „Под прикритие“ отказа секса

Ивайло Захариев гладува с дни

Ивайло Захариев, който нашумя у нас най – вече покрай ролята си в хитовия сериал „Под прикритие“  е протестант  по религиозни убеждения и често се подлагал на жесток глад, за да укрепи психическото и физическото си състояние. Мартин от „Под прикритие“ винаги, когато трябвала да направи важна стъпка в своя живот се подготвял  за нея, като се подлагал на зверски хранителен режим, когато приемал само вода и чай без захар.

Ивайло Захариев е готов на всичко за своята любима Миряна

За последно младият  актьор пречистил организма си,  а по този начин и душата си преди няколко месеца,  преди да предложи брак на приятелката си Миряна, за да е достоен за ръката й. Сега Ивайло Захариев и годеницата му трескаво се готвят за най –  голямото събитие в живота си,  а  актьорът  е решил отново да се подложи на 7 дневен глад, за да е готов за сватбата.

Мартин от „Под прикритие“ споделя, че годеницата му също е протестантка и няма нищо против приумиците на бъдещия си мъж, а малко преди сватбата двамата щели да  се лишат и от удоволствието да правят любов, за да влязат чисти в семейното ложе. Актьорът счита, че някои може и да не разбират неговата вяра, но по  – важното е той и жената, която е избрал да се чувстват спокойни и да са в пълна хармония със себе си и света.

Ивайло Захариев в едно откровено интервю! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мартин от „Под прикритие“ отказа секса

 1. десс Отговор

  11.01.2012 в 18:49

  “а малко преди сватбата двамата щели да се лишат и от удоволствието да правят любов , за да влязат чисти в семейното ложе.“ .даа,а преди са били мръсни и къде е логиката сега с чистотата преди брака…горките..

  • Laura Отговор

   31.10.2013 в 15:13

   ”а малко преди сватбата двамата щели да се лишат и от удоволствието да правят любов , за да влязат чисти в семейното ложе.”-след като милият Ивайло и изгората му са толкова вярващи би трябвало да знаят следния стих: Евреи 13:4 4 „Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.“
   Откъс от една друга статия: „Господ му дал знак чрез стих от Библията. Отговорът бил положителен и протестантът побързал да изпълни божията воля.“ То това било,като ези или тура…Протестантите са крайно далеч от Христос,а лошото е,че някои хора чак взимат пример от такива псевдо-вярващи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *