Марта Вачкова започва собствено шоу

0

martaМартина Вачкова започва свое собствено ново  предаване по  БНТ, която  ще се казва простичко „Шоуто на Марта“, нещо като „Шоуто на Опра“. То ще  стартира в събота на 1 март и ще се опита да събере малко рейтинг – такъв, какъвто „Апартаментът“ не успя.

Предаването /естествено/  е за живота на родните знаменитости, които вече се чудят в коя телевизия да отидат да се правят на маймуни, а Марта Вачкова ще провокира гостите си наистина да се  правят на прадедите ни от джунглата, защото на сцената водещата ще ги кара да правят неочаквани неща – например да пеят, да скачат с въженце, да балансират с топка, а защо не и да ядат толкова модерните напоследък скорпиони и хлебарки, от които по-чувствителните зрители повръщат. Впрочем последното едва ли ще стане.

„Аз цял живот и без това правя шоу и това ще бъде  едно завръщане към самата мен. „Шоуто на Марта“ това съм аз“, казва доста смело актрисата. „В събота всички сме  заедно със семействата си и трябва да се забавляваме. Животът не е само политика и новини. Целта ни е всеки, който ни гледа, да усети  радостта че сме заедно, че влизаме и в неговия дом и се опитваме да го развеселим. И да направим живота му малко по-ведър“, казват от екипа на предаването.

Всъщност нищо ново под слънцето, коментират отегчените зрители, в чиито домове от екрана вече влиза кой ли не. Отново едни хора ще стоят и ще си говорят за разни работи, а ние ще ги гледаме и ще се питаме – и какво от това.

В първия си епизод, „Шоуто на Марта“ ще се проведе с Миро, Луиза Григорова, вечното присъствие – Катя Евро и актьора  Ивайло Захариев. Първите гости съвсем очаквано  ще вдигнат наздравица за успеха на проекта на Марта, който е лично неин – авторски. Часът на излъчване засега е неизвестен, но шоуто ще е със сигурност на запис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZncOADk3-L8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *