Марта Вачкова търси гадже за дъщеря си

0
Марта търси подходящо гадже за Рада

След като Марта Вачкова забрани на дъщеря си Рада да се влачи с разни пубери, които са и под нивото, сега водещата на „Апартаментът“ е твърдо решена да и намери подходящо гадже. Близки до актрисата издават, че тя се е заела съвсем сериозно със задачата да намери подходящ любим на своето слънчице, тъй като съвсем скоро тя стана на 15 години и вече и било време за любов.

Камен Воденичаров също оглежда младежи за Рада

По тази причина Марта е въвела ред в социалните ангажименти на дъщеря си и не я пускала да щъка наляво и дясно с момичета и момчета, които не са и на нивото. Запознати издават, че за да намери подходящо момче, което да грабне сърцето на дъщеря й Рада, Марта Вачкова е помолила за помощ и колегата си и дългогодишен приятел Камен Воденичаров, който зарадвал малката и с торта по случай рождения й ден на 13 май, когато и той празнува своят.

Камен приемал много присърце новата си мисия и с радост пооглеждал за подходящ кавалер на Рада на светските партита, където все по – често Марта мъкне дъщеря си, за да контактува с хора на изкуството и интелектуалци.

Марта търси гадже на Рада!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *