Марта Вачкова: Ще се съдим за голите снимки!

3
Мартина Вачкова

Популярната актриса Мартина Вачкова щяла да завежда съдебни искове срещу медиите, които имали наглостта да публикуват нейни голи снимки от плаж през миналото лято.

Според запознати с намеренията на усмихнатата Марта, тя нямала никакви намерения да отрича истинността на фотосесията, но щяла да търси правата си, защото фотосите са публикувани без нейното изрично позволение.

Марта Вачкова - 105 кг.!!!

Финансовите претенции на актрисата нямало да бъдат много големи, защото основната й цел не била да забогатява от чуждия труд, а просто да защити правата си на пълнолетен български гражданин.

„Нито искам да се карам с някой, нито да си пълня джоба на чужд гръб. Всички трябва да разберат, че нямат право да се бъркат в личния живот на хората и да щракат с апаратите където им скефне. Да бях се разсъблякла в ресторант например – тогава ясно. Скандал! Ама да ме снимат на плажа, където всички са така – това не е хубаво” – коментирала Мартина.

Според нейното мнение, това било все едно да се скрият в банята и да я щракат, докато се къпе. С това тя никога нямало да се съгласи и това е основната теза, която щяла да защитава пред магистратите.

Виж Марта Вачкова като Червената шапчица:

http://www.youtube.com/watch?v=Ugvh_tWwoT8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *