Марта Вачкова „счупи кантара“, удари 105 кг. – с видео

0
Марта Вачкова - 105 кг.!!!
Марта Вачкова - 105 кг.!!!

Марта Вачкова го е ударила през просото и е зарязала всички диети. Тв. водещата и щерка й светкавично окупираха ъгъла с най-добър достъп до оскъдните хапки на партито по повод 20-годишнината на луксозния фризьорски салон „Арлет“ и рождения ден на топ коафьора Гого.
Марта Вачкова е може би единствената, която не се е стреснала от вида на голите си снимки от това нудистко лято и не се ограничава в храната. Марта се движи по партита и ревюта с 14-годишната си щерка, по примера на Мадона. Също като Лурдес, тийнейджърката Рада е коментирана заради наследствените си буйни вежди.
Към най-тежката гостенка на събитието Марта, се присламчи Гала с мъжа си. Двете са стари дружки, а дъщерите им – Рада и Мари,

Мартина Вачкова с дъщеря си Рада
Мартина Вачкова с дъщеря си Рада

бяха първи приятелки, докато детско скарване не ги раздели.
Сръчната Марта Вачкова успяваше да похапва непрекъснато докато раздаваше целувки и прегръдки на близкостоящите и изостави хапките само за да изреве „Изненада!“ заедно с останалите гости при пристигането на рожденика. Според приятели на Марта, тв. водещата напоследък е заковала кантара на 105 кг. За разлика от нея, Лора Караджова не се докосна до нищо друго, освен до розето си и Део.

Виж как Марта Вачкова опипва гола манекенка! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *