Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Марта Вачкова: Помощ! Радостин не спира да ме торзоми!

Марта Вачкова и Рада са щастливи заедно

Добродушната и пухкава Мартина Вачкова ставала невинна жертва на бившия си съпруг Радостин Миладинов, когато изявявала желание да види дъщеря си. Бащата на детето й всеки път оказвал неистов отпор и всячески се стремял да провали срещата между двете. Неспирната война на психика буквално изяждала желанието за живот на Марта и я карала да се чувства пренебрегната и ощетена.

Тези дни отново се стигнало до грозна семейна караница, след като актрисата изявила желание да заведе дъщеря си Рада на почивка в Гърция през лятото. Радко естествено отказал да пусне щерка си и работата стигнала до сълзи.

„Той не спира да ме тормози. Тази негова кръвожадност не мога да проумея, нищичко не съм му направила, за да се държи по този начин. За пореден път плаках като малко момиченце и горещо му се молих да ни даде това пусто разрешително, което пак отказва да разпише. Би трябвало да го сменят този закон, иначе ще ни тормози, докато детето навърши пълнолетие. А тя толкова иска да отиде на любимия си ляв ръкав на Халкидики… Не знам от кого да търся помощ” – горестно споделя разплаканата Мартина.

Радко се усмихва на Марта само пред хората

Тя обяснява, че съвсем съзнателно си позволява да коментира поведението на бившия си мъж, защото всички трябвало да научат за отвратителния му характер. Понеже тя самата се правела непрекъснато на много силна жена, хората си мислели, че всичко в живота й е наред и че звездите си нямат никакви проблеми.

Според общи познати на бившите съпрузи, отвратителното поведение на Радостин си имало конкретна причина. Според тях, той е закъсал доста сериозно откъм финанси и поради това се опитва да изнудва Мартина, от която навярно ще поиска пари, за да подпише разрешението за екскурзията до Гърция. Вачкова не потвърждава директно съмненията на приятелите си, но отново споделя:

„На всички им е ясно, че той дори не плаща никаква издръжка на дъщеря ни. Отначало го съжалявах, но после осъзнах, че на света няма по – лошо нещо от това, непрекъснато да ти се натяква колко много не струваш. То бях лоша майка, то не можех да готвя и да чистя, обвиненията му нямаха край. Както и да е, вече не ме вълнува”

За позитивното мислене:

http://www.youtube.com/watch?v=2KD5gO8iyLQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Марта Вачкова: Помощ! Радостин не спира да ме торзоми!

  1. Пишлемето Отговор

    12.05.2012 в 11:58

    Значи Мартина работите стават така,плаща се на едни хора които му натрошават ръцете,избиват зъбите ,разбиват устата след което се вика нотариус който поради невъзможност на родителя да говори дава разрешение на детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *