Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Марта Вачкова още гасне по Владо Пенев

Марта Вачкова и до ден днешен не може да си прости, че е изпуснала Владо Пенев за свой съпруг. Водещата на „Апартаментът“ е готова отново да пристане на колегата си, но той не иска и да чуе. „Нека си останем само добри приятели. Защо да разваляме хубавата си дружба със с*кс“, отвръщал й ексминистърът с усмивка, когато тя уж на шега му подмятала, че не е зле да дадат втори шанс на връзката си.

Марта Вачкова и Владо Пенев

Марта Вачкова и Владо Пенев

Неотдавна самата Марта призна, че мъжът, когото е обичала най-много след баща си, е бившият министър на културата. Именно Владо бил голямата й любов, а не бащата на единственото й дете Радостин Миладинов, нито пък режисьорът Иван Младенов. С последния тв звездата също имаше продължителна връзка, припомнят запознати.

Като състуденти във ВИТИЗ Марта и Владо не само че били гаджета, но и едва не минали под венчило. Чувствата и страстта им един към друг се появили във II курс, а по-активна страна в отношенията им била дамата.

Мартина (крайната вдясно) е доста едра още като студентка, докато Пенев (вторият на първия ред) е нежен младеж

Мартина (крайната вдясно) е доста едра още като студентка, докато Пенев (вторият на първия ред) е нежен младеж

„Нямах самочувствие, че съм хубав и симпатичен, но пък Марта започна да ме притиска в едно кьоше и накрая по взаимно съгласие станахме гаджета. Нямаше как. Бяхме двайсетгодишни, живеехме заедно. Много често се виждах с баща й – великия актьор Григор Вачков. Не се оженихме, защото тя беше абсолютно юрната и луда. Пък беше и естествено да не мисли, че аз съм върхът, който може да й се случи в живота. Изкарахме достатъчно дълго заедно и сякаш преживяхме някаква наша си женитба. Може би и затова и останахме приятели завинаги“, спомня си младостта любимецът от хитовия БНТ сериал „Под прикритие“.

Преди 3-4 години се заговори, че двамата с Вачкова отново са се събрали. Повод да тръгне тази мълва бяха честите им съвместни появи по светски партита. В онзи период двамата участваха в тандем и в благотворителен епизод на предаването „Стани богат“.

„Всъщност искрите между нас никога не са угасвали. Отношенията ни не са охладнявали. Виждаме се и сме си страшно близки приятели. Но намек за нещо друго няма. Много го обичам, без да сме интимни“, отричаше клюката Марта. И все пак си личеше, че тя няма нищо против да започне нова авантюра с някогашния си любовник.

След раздялата си и двамата не случили на интимни партньори. Владо се оженил, родила му се дъщеря Яна, но се развел. Марта пък така и не стигнала до брак с бащата на дъщеря си Рада, въпреки че той й допадал сек*уално. За него тя неведнъж е споделяла пред познати: „Ех, този Радко, е.е ме сладко и никога не му стига. Все пита за още!“.

Уви, половата мощ на Миладинов се оказала единственото му положително качество в очите на актрисата. Тя имала големи разногласия с господина и закономерно се стигнало до скъсването им. Историята мълчи кой кого е натирил, но се знае, че днес двамата не могат да се дишат.

Откакто не е с Марта, Радко непрекъснато й създавал главоболия. Той отказвал да плаща издръжка за дъщеря си и се криел, когато трябвало да даде писменото си съгласие Рада да пътува в чужбина.

„Бях жертва на домашно насилие. Живях три години в ад, само плачех“, разказва Вачкова за съжителството си с бащата на щерка й. И се чуди какво толкова освен сек*а е виждала в него навремето.

На Марта не й провървяло и с режисьора Иван Младенов. За него тя също казваше, че й е голямата любов, но после се отметна от думите си. Вачкова и постановчикът се познавали още от училище. Години наред били само приятели, но в определен момент помежду им започнали да прехвърчат и любовни искри.

Като станали гаджета, Иван категорично забранил на Марта да говори за връзката им пред медиите. А си пасувал и за брак, което съвсем променило мнението на водещата за режисьора.

„Има само две връзки от които съм омерзена – с бащата на детето ми и последната. Всъщност Иван Младенов е най-голямото ми разочарование, защото, като се замисля, Радко, таткото на Рада, никога не съм го обичала. Бащата на дъщеря ми отначало беше един уж кротък човек, а после се оказа опасно луд. Много внимавайте, толкова са страшни любовните разочарования, оставят ужасни рани“, разправяла е Вачкова.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *