Марта Вачкова и тази година без бански

3
Марта Вачкова

Опоненти на Мартина Вачкова разтръбиха из цяла София, че не може да си намери бански костюм по нейна мярка. Причина за това били едрогабаритните размери на известната актриса, която и тази година най – вероятно щяла да се пече по монокини на плажа.

Клюкарите допълват, че тя нямала нищо против да си придобива тен и както майка я е родила, но имала сериозни притеснения заради папарашкия скандал от миналото лято, когато нагли фоторепортери я заснеха чисто гола на плажа в Резово. Припомняме, че уникалните фотоси на Марта обиколиха нееднократно интернет пространството и страшно много засегнаха водещата на „Апартаментът”.

Марта Вачкова - 105 кг.!!!

Преди около една седмица Марта Вачкова се закани, че ще съди изданието, което първо публикува въпросните снимки. Тя уточни, че с тази своя инициатива не целяла да забогатява на чужд гръб, а само да даде на някои хора да разберат, че не могат да се бъркат в чуждия живот както си искат. Освен това тя се надявала да сплаши и колегите им, за да я оставят на спокойствие това лято.

Въпреки това решила да вземе мерки, като се обзаведе с модерен бански. За съжаление ударила на камък, защото в магазините никъде не могла да намери подходящ за нея размер. Като резервен вариант Марта предвидила да се пече с потниче и къси шортички.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SZlsh863cp8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Това увиснало чудовище за какво се мисли. Пари да ми дават няма да я таковам. То само като я гледаш и ще повърнеш, а тя не се срамува да се показва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *