Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стойко Сакалиев: Мариан Кюрпанов е п*д*раст, нарича ме „муци“

Мариян е хомосексуалист СтойкоСтойко Сакалиев и Ваня Червенкова поставиха под съмнение сек*уалната ориентация на Мариан Кюрпанов и независимо един от друг го номинираха за изгонвяне с един и същи мотив. Не, че това ми пречи, каза Сакалиев, но той просто не реагира по мъжки. Някак си е женствен, прави много чупки в кръста и жестикулира с ръце и най-важното, обръща се към мен с „душа“ и „муци“. Аз досега не бях чувал мъж да се обръща към друг мъж с тези думи. Това е по-характерно за женичките.

Ваня Червенкова го номинира по повод тяхна кавга за цигарите, но намекна, че е момче, стъпило с единия крак на другия бряг. Други съквартиранти пък малко по-рано нямекнаха, че той се грижи прекалено много за външността си, употребява двойно повече козметика от жените, а преди две седмици някой от коментиращите намекна, че ходи с подчертани с черен молив очи. Това не беше доказано, но доста се спореше.Мариян се натиска с някого

Коментращите снощи се разделиха на два лагера по въпроса какъв е Мариан. За едните нямаше никакво значение на кой бряг е стъпил и казаха, че сексуалността не е повод за номинации. Защото това би означавало липса на толерантност. Другите пък се обединиха около тезата, че Мариан е расъл в други условия, има друго възпитание и неговата мекота, притъпени реакции, които изглеждат не мъжки, грижата за външния вид не са повод да се мисли за друг тип поведение, а просто за възпитан човек, който живее в Италия и Америка.

Поради прищявка на продуцентите номинациите, които уж бяха тайни, се излъчваха от изповедалнята на запис и всеки чу какво говорят другите зад гърба му.   Мариан също чу обвиненията за неговата ориентация, но не започна да се оправдава. Просто каза на Стойко, че имал навика към всички да се обръща с душа и муци, без значение на пола.  Веднага обаче бе излъчен кадър, в който манекенът е легнал в нечие чуждо мъжко легло, най-вероятно при Тервел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *