Мария Силвестър ще води „България търси талант“

0

Мария Силвестър е избрана да бъде водещата на третия сезон на най-веселото и с неочаквани обрати шоу в родния ефир – „България търси талант“.

mariya-silvestar

Тя ще се срещне с кандидатите днес, когато започват истинските кастинги на шоуто и изявите им на по-малка сцена. Тя ще бъде човекът, който ще ги насърчава, посреща и изпраща, ще им стиска палци, ще казва, че вярва в тях и човек, който ще им вдъхва кураж и даже където може ще стане част от представянето на техните таланти.

За ролята зад кулисите, която всъщност е доста показна, защото камерите следят още оттам, е имало много кандидати и не са ясни точните мотиви защо е избрана синеоката брюнетка. Може би връзката й със Слави си е казала думата, а може и още някаква причина да е натежала в нейна полза.

Говори се, че един от вечните кандидати за водещ е бил Део, но са го отрязали, тъй като той не може да се отпусне в ефир и често бърка имената на участниците, както и собствените си мисли.

Този сезон участниците ще бъдат от крехка детска възраст до преклонна. Чакат ни всякакви изненади, включително и момче, което говори делфински език. Изненада е и самата Мария, което не е водила досега толкова мащабен проект.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *