Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария изритала Митко Пайнера от къщи и казала, че няма да му пее

Мария и ГущеровМария и Митко Пайнера имали доста сериозен скандал, издадоха близки до певицата. След като тя обявила, че спира с кариерата си и ще прави клипове само от време на време за удоволствие, Пайнера дълго не я оставял на мира по телефона и я молел да остане. Тя била една от най-оборотните му певици, а откакто бил с Гущеров, интересът към нея нараснал неимоверно. Всички искали да видят хубавото Марче да оценят тоалетите му и да се насладят на кръшните извивки.

Певицата обаче била категорична, че не иска повече да я викат на пожар по участия, да я мъкнат из всички краища на страната и да я превърнат отново в чергарка. Митко ПайнераТогава Митко се появил лично в скъпарската къща на двойката и показал договор, според който Мария буквално е заробена от студията и според него трябвало да изнася определен брой концерти годишно, както и да записва определен брой клипове. Тогава се намесил Гущеров и попитал колко е неустойката, за да я плати и да отърве любимата си от договора. Митко започнал да го върти, че то така не може да се изчисли, че има различни клаузи, пропуснати ползи и т.н., както и че една талантлива жена загубвала кариерата си от чист инат.

Нито хвалбите, нито заплахите стреснали Мара. Тя упорито твърдяла, че няма да пее под команда, а ще го прави когато тя пожелае и когато има вдъхновение. Миньончето се разярило и показало на шефа си вратата, а той продължил да настоява да се разберат с добро. Накрая Гущеров казал, че ще му се обади по-късно. Мария обаче е категорична, че няма да пее повече в „Пайнер“ и Християн горещо одобрявал решението й. Двамата имат да мислят за сватба и за деца, а не за концерти и участия. Певицата пък знаела, че винаги може да разчита на любимия си, ако желае да снима клип. Той ще го финансира и ще й помогне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/v9P4hXOl_DI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *