Мария Игнатова ще ражда близнаци, но не от Рачков

0

Мария и Рачков гМария Игнатова ще се готви за бебе през следващата година. Такъв късмет си изтегли самата тя от  коледната баница на „Господари на ефира“. Актрисата изохка от неприкрит ужас и ококори изразително очи. Най-доволен от новината обаче остана Димитър Рачков, който в типичния си стил заяви, че може двамата и да си  имат и близнаци, но едното от бебетата едва ли щяло да бъде от него. С което пък си призна, че наистина има баджанак при Марчето.

Мария не скри, че синът й Виктор отдавна я врънкал  да му роди братче или сестриче, или ако може и двете. Тя му обяснявала, че не може току така да роди и че трябвало време, а той питал – до петък ще стане ли? Детето искало да си има другарче в игрите и технологичният процес по правенето и раждането изобщо не го интересувал. . „Обяснявам му, че за това трябва време, а той ме пита: „Колко време? До петък ще стане ли?“.

Румен Угрински, който също изтегли „бебе“ от баницата, заяви, че от работа не му оставало никакво време да си направи  нов наследник, затова бил оставил тази главоболна работа на други.

Мария Игнатова не би се прежалила да роди още едно дете. Според нейни интервюта първото й раждане било тежко, Виктор се появил в осмия месец, дребничък и слабичък в началото висял въпросът дали ще оцелее. Тогава Петко Димитров буквално бдял с дни над кувьоза му и се молел на Бог да не взима живота на сина му.

Дори да остане с Рачков, актрисата не напира за общо дете, тъй като той има две, а тя едно. И общата бройка е достатъчна. Освен това упорито се говори, че тя му кръшка с по-богат от него и двамата крепят връзката си на косъм. Така че бебето не само не е на дневен ред, но не се знае дали и то няма да остане без баща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *