Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария Игнатова оставила Петко, защото работел нощем и с хубави жени

петко димитров1С Мария живяхме две години и половина, но тя не издържа и си отиде, разказа Петко Димитров.

Представяше си живота като идилия, вечер заедно пред камината, романтика и такива неща, но аз не можех да й дам това, защото работех нощем. Прибирах се рано сутринта и заспивах, а тя се събуждаше с детето и времето ни много се разминаваше. Разбира се, допълнителен фактор бяха и хубавите жени, с които работех, няма как да не се породи някаква ревност. Както и да е.  Тя избра да ме напусне, а аз не я спрях.

С Ели Гигова имахме много добра връзка, но и тя се разпадна. Петко и ЕлиНапълно я разбирам Ели. Предложиха й много добра работа в Брюксел, не можеше да откаже, аз не можех да отида с нея, а тя не искаше да остане тук. Жената, която търся, трябва да прояви много голямо разбиране и гъвкавост в отношенията ни. Тя трябва да приеме, че работя нощем, а денем спя и семейството ни ще бъде малко по-различно от останалите. Не зная дали ще я намеря тази жена. На пръв поглед уж са много, но като се опре до ежедневието и прозата, се дърпат, каза най-търсеният ерген в София.

Той призна и че съвсем случайно започнал работа в БИАД. Заведението било хубаво, но работело на загуба. Тогава Слави Бинев, който му бил собственик казал – ти ще управляваш клуба. Петко помислил, че е шега, но се оказало истина. Заработил здраво и открил, че вътре има двойно счетоводство, големи кражби, отклоняване на средства, внасяне на стоки под рафта. След като надушил далаверите и изгонил крадците, Петко станал управител, а сега и собственик на един доста печеливш и модерен клуб. Имам пари, имам син, имам работа, но това, което ми липсва, е истинската любов, призна бохемът.

Петко и Яна станаха най- коментираните участници в „Денсинг старс“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *