Мария Игнатова към Рачков: Купуваш нова къща или си аут!

1
Рачков и Мария Игнатова

Семейният живот на Димитър Рачков и Мария Игнатова съвсем заприличал на сапунена опера, издадоха приятелки на блондинката. След като цяла България стана неволен свидетел на повече от петдесет караници и сдобрявания между двамата в рамките на месец, сега палавата дама измислила нов метод за тормоз над усмихнатия Митко.

Преди няколко дни тя си наумила, че вече не й изнася да живее в луксозния имот до Панчарево и заявила, че иска да се пресели в центъра на София. За целта трябвало да бъде закупено ново жилище, за което естествено трябвало да плати Рачков. Първоначално актьорът не се съгласил с предложението, защото закупуването на имот в центъра на столицата е доста сериозна задача, но на секундата бил натирен да спи на дивана в другата стая.

Рачков и Мария Игнатова

За допълнително наказание, Мария се правила на сърдита в продължение на два – три дни, през които даже се правела, че не го вижда. Когато се разминавали в трапезарията или във дневната, красавицата подминавала нещастната си половинка с ледено презрение.

Накрая Димитър кандисал да обсъдят темата като се надявал, че със сладки приказки ще може да умилостиви Мария. Тя обаче пресякла мераците му още в началото, като в своя полза извадила железни и необорими доводи. Първият от тях бил, че сега му е момента да се купуват имоти, защото цените им паднали страшно много заради кризата. Освен това заявила, че вече няма нерви да пътува по един час до дома си, заради ужасните задръствания в пиковите часове на трафика.

На другия ден, дамата била забелязана да влиза в офиса на известна брокерска къща, което дало повод на клюкарите да разправят, че Рачков навярно се е предал и е захвърлил надалеко здравия разум, в полза на чувствата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iP92uihsxEY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Трябва да си голям идиот за да измислиш такава простотия и да я публикуваш като новина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *