Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария Игнатова бясно ревнува Петко от Яна

Петко и ВикторСинът на Петко Димитров –  Виктор буквално е влюбен в бъдещата си мащеха. Яна и детето се сдушили още на плажа в Лозенец и тя угаждала на всичките му прищевки. Освен това намирала време да си говори с него, да му разказва приказки, да му отговаря на много въпроси, но които собствената му майка няма време да отговори.

Мария Игнатова буквално побесняла, когато собственото й дете искало да отиде при съперницата й, защото там се чувствало по-добре. То буквално мрънкало да отиде при баща си, а всъщност искало да я с Яна. Тя пък нямала нищо против да го гушка и да тренира за своите бъдещи деца. Мария била бясна и че Петко изобщо е решил да се жени. Тя смятала, че той вечно ще остане ерген и вечно ще й е на разположение.

Била свикнала да му оставя детето, понеже работела много, хванала се с няколко предавания и нямала никакво време за сина си. Петко пасо доблеНо ревнувала, когато го гледала съперницата й.  Принципно Виктор бил с майка си само събота и неделя, ако не го е взел баща му. В останалото време го гледали бавачки. Игнатова с ужас отхвърлила поканата да присъства на сватбата на бившия си след 20 дни. Тя мърморела, че това не е редно, че в некакъв случай няма да отиде, за да не й се смеят хората.

Рачков бил още по-категоричен. Не искал да се излага. Така че единственият сватбар ще е Виктор, който с гордост ще бъде шафер. Него Мария също пуснала с неохота. Тя смятала, че не е редно едно дете да присъства на сватбата на баща си. Без да си даде сметка, че това дете живее от години с любовника на майка си.  Виктор окончателно я вбесил, като казал, че се надява Яна да му роди братче или сестриче.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *