Мария и Гущеров правят секс само на тъмно

1
Християн Гущеров и Мария

Най – важният въпрос от последните часове, който развълнува истински масата е защо певицата Мария и годеникът й Християн Гущеров правят секс само на тъмно. Хиляди верни почитатели на миловидното миньонче изпаднаха в потрес от новината и трескаво започнаха да търсят отговор.

Цялата история тръгнала от близки приятели на Християн, които наскоро се разприказвали пред журналисти, след като обърнали по няколко чашки. Та според тяхната информация, за това им споделил самият Гущеров, който все още не бил решил дали да се сърди или да се радва.

Мария и Християн Гущеров

Той разказал, че определено изпитва притеснения от Мария, когато се налага са се сборят в кревата. Въпреки че приятелите му проточили вратове да разберат защо той не им отговорил, но дебело подчертал, че се чувства доста по – добре на тъмно. Първо, по този начин можел да си представя, че е с която си иска жена и второ, не му се налагало да гледа годеницата си без грим.

На самата Мария пък обяснявал, че като го правят без лампа му било по – романтично, но все таки не искал да запали поне една свещ. Тя много – много не му се връзвала и започнала да се притеснява, че се дистанцира от нея заради множеството неуспешни козметични операции, които до голяма степен я обезобразиха.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=GMwxYPww2hQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *