Мария: Глория е моят идол

0

Мара Отварачката втрещи с изказване в полза на конкуренцията

Мария
Мария

Мария явно съвсем и наистина е решила да зареже доходоносната си кариера на поп – фолк звезда. Тази теза се потвърди от изказването ѝ в полза на нейната колежка Глория, което втрещи аудиторията поради пълната липса на характерните за певиците злоба и завист.

Дори нещо повече – Мария похвали Глория пред цяла България и изрази голямото си възхищение от нея. Тя я нарече „ходеща каризма” и „личност излъчваща магнетизъм”, която заразява всеки около себе си.

Освен това Мария призна, че именно Глория е една от изпълнителките, които са повлияли най – силно върху собствената ѝ кариера. В началото се учила точно от нея как да се държи на сцената, как да завладява публиката и прочие.

Глория
Глория

„Глория е първата дама на популярната българска музика, тя е певецът с най – голяма аудитория. През годините винаги е успявала да задържи стабилни позиции, докато при всички останали е преходно. Искам да я похваля и за участието ѝ в Дансинг старс, с което разтопи сърцето ми окончателно” – призна Мария.

Припомняме, че Глория получи тежка травма по време на репетициите за танцувалното шоу, но въпреки това не се отказа от участие. С партньора си Светльо се представиха на световно ниво и продължиха смело напред.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=gzMNUh9-I4M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *