Мариус Куркински разкри: Имам проблеми с психиката!

0

mariusМариус Куркински, който не обича да дава интервюта и се пази от журналистите повече, отколкото от жените, призна точно в интервю, че има проблеми с психиката си. Той все по-често се натоварвал и все по-често се изморявал. Не можел да понася натоварения светски живот, чувствал се самотен.

Бил толкова далеч от наборите си, че нямал нито компютър, нито интернет, нито профил във Фейсбук, даже не носел със себе си мобилен телефон. Живея като отшелник. Срещам се с малко хора, не искам да гледам много хора, нямам нищо против те да ме гледат на сцената, но публиката ми се слива и аз я виждам като обща маса, а не като отделни индивиди.

Той отказа да обясни защо е избрал да живее като отшелник, но каза, че така му е по-добре и че контактите с други хора го натоварват психически. Психиката ми не е като преди, вече трудно издържам натоварвания, признава той и внезапно казва, че му е мъчно за младите хора, защото не знаят какво ги очаква после, а те трябва да бъдат подготвени за него.

Като малък мечтаел, че като стане на 30 години ще има собствена къща, жена и няколко деца. Това по съвсем обективни причини не се случи, казва актьорът, като оставя читателите да се сетят за причините. И добавя, че като млад се омърсил и още не може да се отърве от полепналото по него.

Доста завоалирано той намеква за своята различна сексуалност,  която явно го измъчва и явно действа на психиката му. От театъра пък твърдят, че и там е самотник, не се събира с други, не се вписва в никакви компании, върши си работата и си отива.

Преди няколко месеца Куркински се преумори, изпадна в  нервна криза и отложи няколко моноспектакъла. Човешко е, случва се, но той взима нещата много навътре, твърдят колегите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Gss_bX74lz0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *