Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария Илиева ще става майка

mariq-ilieva„Работя вече да ставам майка“, съобщи певицата Мария Илиева. Тя направи това признание под якия натиск на Сашо Диков, който едва не й опря нож до врата и едва не пролази като куче в краката й, за да разбере кой е мъжът до нея и какви са намеренията им относно женитбата и бебетата.

Ама моля ви се, аз не съм се сгодила, започна да се оправдава певицата и показа всичките си пръсти на камерата за внимателно изследване. Тя наистина имала нов пръстен, но не е годежен, а си го купила сама, понеже й харесал.

Ако сте малко по-наблюдателни, ще видите, че не е на точния пръст, на който се слага годежния, каза Илиева. Хайде сега, ти си го премесила за интервюто, сгълча я бащински Сашо Диков. Сама съм си го купила, инатеше се Илиева, но Диков я гледаше строго и тайнствено поглеждаше към зрителите, намеквайки да не й вярват особено.

Певицата бе принудена да признае, че има гадже, че са много близки, че се чувства щастлива и обичана и всичко й е наред. Ами бебетата? – нае се водещият.

Мисля го въпроса, даже работя по въпроса, успокои го Мария. Знам че ми е време. Много мои съученички вече са на път да станат скоро баби, така че ми е време да стана майка, каза замислено тя. Но не издаде кой ще е бащата, ще има ли баща изобщо, ще се жени ли, или просто ще роди едно бебе за успокоение на съвестта и на биологичния часовник.

Не обичам да ми ровят в личния живот, въздъхна тя. И за да няма повече  въпроси казвам – обектът до мен е от мъжки пол, обичаме се, свързан е с изкуството, интелигентен е напълно си подхождаме. А като дойде време за бебето, първо тук ще дойда и ще съобщя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *