Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария Игнатова стана хипохондричка

Мария и Рачков гМария Игнатова развила панически страх от вируси, бацили и всякакви болести. Само при думата грип, тя веднага тичала при лекаря да й сложи ваксина. И веднага започвала да пие препарати, които подсилват имунната система. Сакън да не се разболее и да не изтърве някой хонорар, одумват я колегите.

През зимата, само да зърнела отворен прозорец, веднага се развиквала, че става течение и че иска да я уморят. И тутакси изваждала шепа витамини от чантата си. Затова по време на репетиции и запис всички внивамали да не духне отнякъде и да не стане течение на Марчето. Защото само ако кихнела, изпадала в истерия, че ще се разболее. Игнатова   открай време се страхува, че ще бъде покосена от болест, но когато се зададяла грипна епидемия, нещата ставали страшни.

Тя тероризирала целия екип, панически бягала, ако някой кихнел, питала всеки как е със здравето, отказвала да работи, ако има съмнения, че някой  болен и буквално влудявла екипа.

Рачков тайно се оплаквал, че тихата лудост на жена му се пренасяла с пълна сила и у дома. Прозорците стояли трайно затворени, за да не проникне нещо отвън и да не стане течение. Всеки бил задължен да си мие ръцете по няколко пъти, когато влиза в дома. Тогава Мария не ходела и по магазините, а поръчвала покупки по куриер, а новите дрешки ги оставяла за по-добри времена.

От манията й страдал и синът й Виктор. Тя не му разрешавала да излиза с други деца, не позволявала на приятелчетата му да идват да си играят с него и вратата оставала заключена. Дори гледачката минавала първо през банята, а чак после започвала да се занимава с детето.

Положението с хипохондрията на Игнатова  сериозно притеснявала хората, с които  и работи. Нещата вече излизали от контрол и сериозно застрашавали психическото здраве на водещата, смятат от екипа на предаването.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *