Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Марин Райков: Влизането на Волен Сидеров в политиката е сериозна загуба за българския театър

Волен СидеровПремиерът Марин Райков посрещна с дипломатично отегчение вече писналия му въпрос за това, че не е допуснал Волен Сидеров на заседанията на правителството. Припомняме, че последният опит на Сидеров да нахлуе на заседанието завърши с тръшкане на врати, чупене на брава и „комплимент“ към премиера „простак и тъпак“. Лично аз нямам проблеми с обидите, каза Райков. Мога да търпя, мога да преглъщам, мога да се държа достойно и да се правя, че не ги чувам. Всичко мога, но като гражданин. Но тази страна има закони и те трябва да се уважават и изпълняват. Марин РайковА тези закони пък казват, че на такова заседание могат да присъстват министри и при предварителна молба депутати и председатели на парламентарно представени партии. В случая господин Сидеров не представлява нито едно от изброените неща и опитите му да нахлуе с взлом в сградата на Министерския съвет са или признак на ниска политическа култура и осведоменост, или на опити да натрупа политически дивиденти. Самият аз смятам, че театралният сектор в стараната е изгубил доста от това, че някои хора не са отишли да станат артисти, а са избрали грешното място за изявите си – политиката. Така Райков много фино нарече Сидеров артист и клоун, без да употребява същите думи и без да произнася явна обида. Хора от служебното правителство пък припомниха, че три години и половина лидерът на АТАКА не е правил нито един опит да нахлуе на заседание на Министерския съвет и внезапният му интерес към тези срещи се е появил внезапно, когато е научил, че наближават предсрочни избори. Ние пък припомняме, че Сидеров има и други качества, освен актьорските. Малко след влизането му в парламента в последното Народно събрание неговите депутати откриха, че са подписали декларации, че са станали гаранти за доста големи суми и ако се отлъчат от групата, може да се стигне до съд. Тогава някои наистина се отлъчиха, но Волен се изплаши и до съд не се стигна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/O0Z2ILmdvG0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Марин Райков: Влизането на Волен Сидеров в политиката е сериозна загуба за българския театър

 1. Таня Отговор

  03.04.2013 в 19:36

  Големи лъжи и изопачаване на истината в този сайт. Добър е за наивници.

 2. Дона Отговор

  04.04.2013 в 10:57

  Не знам какво й е лъжливото на статията, но фактите във всички медии са същите.

 3. Вяра Отговор

  04.04.2013 в 17:33

  Райков е доказан туркофил, На Сидеров от години се налага негативен образ,защото всички управляващи до сега изпълняват успешно план Ран-Ът. Национализъма пречи за продължаването му, и Сидеров трябва непрекъснато да бъде оплюван и отричан. Непросветените в България са много, и не могат да го проумеят.

 4. Мишо Отговор

  05.04.2013 в 10:34

  Сидеров е доказан луд! Никой не му налага негативния образ, той сам крещи на стюардеси, сам направи декларациите на депутатите си за офшорката на Сейшелските острови, сам налетя да се бие в паламента, сам и строши вратата на МС.

 5. Таня Отговор

  05.04.2013 в 14:56

  И какво стана ката са „подписали“ декларации предателите от „Атака“, продадоха се на ГЕРБ за много пари. Вместо да пишете глупости за Сидеров, прочетете програмата за изборите на партията му,сигурно на 100% ще сте съгласни с всичко,което трябва да се направи в България за един по-добър живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *