Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Марихуана в Парламента, депутати пушат трева

Радослав Стояноввнесе марихуана в Парламента

Представител на неформална организация, протестираща срещу Търговското споразумение за борба с фалшифицирането (АСТА), внесе цигарена кутия с марихуана в Българския Парламент. Радослав Стоянов накара министри и депутати да загубят ума и дума, като размаха няколко цигари с трева. Освен това той заяви, че е недоволен от решение на съда, което определи 8 месеца ефективна присъда за младеж, хванат с една единствена цигара хашиш.

След като слисването в депутатските редици премина, герберът Красимир Велчев разясни, че осъденият е получил присъдата си заради съхранение на много по-големи количества трева от една цигара. После Велчев се усети и обяви, че Стоянов трябва да бъде разпитан откъде се е снабдил със забранената трева. След като се разяри напълно, депутатът се развика от трибуната:

„Казва се, че няма демокрация. Ако това не е демокрация, аз лично не знам какво е. Би трябвало да се търси отговорност на тези хора, които внасят в парламента дрога” – ядоса се Велчев.

Радослав Стояноввнесе марихуана в Парламента

Всичко това се случи, докато народните представители дискутираха позицията на България по отношение на АСТА. Въпреки начеващите размирици, в крайна сметка депутатите продължиха дискусията и обещаха, че в крайна сметка ще бъде взето разумно решение.

В края на миналия месец, полският депутат Януш Паликот също събра погледите в точка, като запали насред тамошния парламент тънка цигарка, съдържаща марихуана. Това той направи, за да подкрепи легализирането на лекия наркотик.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *