Мариана Попова ще разкаже в Брадъра за връзката си с Първанов

0

Окончателно 17 са участниците в новия сезон на ВИП Брадър, като в тази бройка се включва и Памела Андерсън.  Засега е сигурно, че в Къщата в Нови хан ще са Фънки, Орлин Павлов, Мариана Попова, Люси Дяковска,  Черната Златка, Багата, , Ирен Кривошиева със сина си Владимир, Елена Йончева,Юлиян Константинов, Галена, Иван Ласкин, Маша Илиева, Любо Ганев, Кристина Патрашкова, Юлияна Дончева, Соня Колтуклиева  и Люси Дяковска.

Башар Рахал не е потвърдил участието си, Николета Лозанова още умува и продължава да си вдига цената, а Николай Мартинов, който е победителят в „Сървайвър” е на кантар. Тълпата ще се изсипе в Нови хан на две порции, едната в неделя, другата в понеделник. Ирен Кривошиева ще сподели пред цяла България как са заченали сина си със Стефан Данаилов и за тяхната голяма любов, която артистът прекъснал. Юлиян Константинов се очаква да е по-безинтересен. Той ще говори за сблъсъка си с Кирил Христов по БНТ.

Гвоздей на програмата се очаква да е Мариана  Попова, която пък ще сподели трепетните мигове на горещата си любов с експрезидента Първанов. Любов, която не е ясно дали се е състояла, но със сигурност ще залепи много зрители за екрана. Не е ясно каква игра играе Мариана и дали не е и политическа, като се има предвид накъде клони самата медия. Памела Андерсън няма да може да бъде гонена от зрителите заради статута си на официален гост. Ники Кънчев ще води в неделя и понеделник, когато са номинациите по изгонването, а в останалите дни водеща ще е Александра Сърчаджиева. Самият Кънчев отказа да даде повече подробности за предаването, което предизвика голям интерес, а вече и социален отпор от страна на зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Uha34zHlrI8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *