Мариана Попова: Не обвинявам Слави, просто конкурсите ни са фалшиви

1

Мариана ПоповаТова заяви певицата, която само преди няколко дни изригна по повод новото издание на „Гласът на България“. Тя написа в профила си във Фейсбук „Лъжа и измама! Какво става после с тези деца? Къде е албумът на Стелияна? В кой шкаф е заключен? Момичето покори България, обещаха му албум, но до днес го няма.

Радвам се, че вече не съм част от тази огромна телевизионна лъжа!“. Ден по-късно тя изтри коментара си, защото всички изтълкуваха, че е нападнала персонално Слави Трифонов. Днес тя поясни, че не е атакувала Дългия, а принципно този вид предавания. Участниците идват с големи надежди, полагат много труд. гласът на БългарияНие сме един екип месеци наред. Хвърляме труд, учим ги, те дават всичко от себе си и накрая получават по едно благодаря. Това не става само в „Гласът на България“, а във всички формати за млади таланти. Толкова труд да откриеш един талант, после той да ти направи шоуто и да го пратиш обратно вкъщи. Обидно е за самите младежи, обидно е и за организаторите. Трябва да има някаква регламентирана награда и тя да бъде дадена. Дали ще е участие в танцова група за танцьорите, дали ще е няколко клипа за певците, но трябва да има. Например Роксана веднага беше взета от „Пайнер“. Но това не беше заслуга на шоуто, а защото от фирмата видяха в нея потенциал.

За пръв път Мариана Попова загатна и за причината защо тази година не е в журито на конкурса. Според уклончивите й думи човек трябва да избира между офертите коя му е най-изгодна. Явно тя е избрала ВИП Брадър, защото там хонорарът й беше много висок, а от нея не се искаше да ходи по репетиции и да стои с часове на стола на журито. В „Гласът на България“ щеше да се труди много повече и да получи далеч по-малко пари. Освен това телевизиите са в сериозна конкуренция и се ревнуват и няма как участник в предаване на Нова, веднага да се втурни към Би Ти Ви и да стане член на жури. Най-вероятно се подписва договор за известен период от време, че ще участваш в предавания само на една определена телевизия, смятат хора от барнша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HqVsibKSN8Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Лошото е, че цялата ни страна е ужасно фалшива и няма нищо, ама НИЩО истинско! Дали ще доживеем да се оправят някой ден нещата, много се съмнявам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *