Мариана Попова и Ханес: Сватбата ни ще е модерна

0
Мариана Попова иска модерна сватба

Певицата не иска чалга оркестър

След предложението за брак, което получи от любовника си Ханес, избухливата Мариана Попова позаглади кривините в своя характер и се отдаде на мечти за бъдещата сватба. След като бе понесена върху розовите вълни на любовта и получи шанса за нощна спойка с приятеля си, певицата коренно се промени и се превърна в много добра жена.

Пред съквартирантите си в къщата на ВИП Брадър Мариана сподели, че щастливото събитие ще протече по европейски тертип и съвсем няма да се спазват българските обичаи. Тя беше категорична, че в никакъв случай няма да се размятат менчета и питки, а още по – малко ще има кръчмарски оркестър.

Мариана Попова и Ханес

„Ще поканя всички обичани от мен колеги и приятели. Със сигурност ще има една огромна сцена, която ще бъде претъпкана с инструменти. Всеки от моите приятели ще има възможност и задължение да се качи отгоре и пред нас да изпълни поне едно парче. Въобще ще бъде напълно музикална сватба” – отнесе се тя пред останалите в къщата.

Мариана Попова допълни, че самата венчавка ще бъде напълно нестандартна. Тя самата щяла да я измисли по такъв начин, че да смае целия свят и всеки да ахне от възхищение. С две думи, самото събитие щяло да е толкова необикновено, колкото и самото предложение на напористия Ханес.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *