Мариана Попова: По – известна съм от Лейди Гага!

2
Мариана Попова

Полуизвестната певица Мариана Попова не престава да демонстрира нафукано самочувствие, без да се притеснява, че няма почти никакво покритие. След като преди няколко дни заяви пред „ВИП Брадър”, че хиляди красиви и богати баровци непрекъснато търсят любовта й, сега пък взе да се изкарва известна колкото световната мегазвезда Лейди Гага.

Десетки интернет потребители заявиха умопомрачително раздразнение от фриволностите на Попова и заляха интернет форумите са грозни приказки по неин адрес. Според тях изпълнителката буквално прекалява с автохвалбите и видимо започва да дразни всички около себе си.

Мариана Попова

Последната изцепка на тъмнокосата гърла беше когато уверено заяви, че без да си дава много – много зор, като едното нищо ще напълни „Арена Армеец” досущ като Лейди Гага, стига да си направи труда да организира свое шоу там. За съжаление обаче, на нея лично не й се занимавало да се разправя с всички подробности около един мегаспектакъл, а родните продуценти не си мърдали пръста да сторят каквото трябва.

„Ето например, вижте Фънки. Той предпочита да кани там някаква си Мадона, защото те пристигат тук с готово шоу и на него не му се налага да прави почти нищо. Прибира си паричките и става – пей, сърце! А аз тук имам повече почитатели от Лейди Гага” – разкрива Мариана Попова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. грозотия без талант,проста интригантка,пълна нула,съзнавайки нишожеството си,което я прави нахална женица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *