Мариан Кюрпанов започна да се продава за 3 бона на час

0

Мариян Лияна хиленеМариян Кюрпанов, който щеше да си тръгва за Америка веднага след ВИП Брадър, внезапно откри златна мина в България и реши да постои за по-дълго. Собственици на заведения започнали да го канят като гост-звезда и по този начин да привличат клиенти.

Кръчмарите бързо се ориентирали, че манекенът е любимец на публиката и веднага се разнасяло, че е в една или друга дискотека, или ресторант.  След което тутакси нахлувала клиентела да го види. И съответно оставала да се забавлява. Манекенът видял в този факт страхотна възможност да донади хонорара си от Брадъра и да изкарва достатъчно пари без да се мъчи.

Започнали да го канят в различни заведения и на различни мероприятия. Той казал обаче, че времето му е ценно и струва пари. В началото взимал хилядарка, за да вечеря безплатно в някой ресторант, но поради повишения интерес към него вдигнал мизата. И тя стигнала до 3000 лева на вечер. Въпреки това съдържателите на елитни кръчми си плащали, защото явно печелели от присъствието му. Те настоявали и Лияна да е с него и когато имала свободна вечер певицата също се включвала. Тогава хонорарът скачал двойно, но на собствениците не им мигало окото, защото тогава пък навалицата била неимоверна.

В момента интересът е голям и манекенът не смята да се прибира у дома, след като тук може да изкарва по 3 хилядарки на вечер. Бизнесът бил приятен, а той си прекарвал отлично, къпейки се в славата си.

Междувременно Златка Димитрова пък призна, че цяла година си изкарва така пари – като гост-звезда на партита. Нейното име привличало клиентела и тя се озовавала винаги, когато я поканят.  Нейната цена пък била по-скромна 1200 лева на вечер плюс консумация.

Така цяло лято изкарваше пари и Мариян Вълев – Куката, ходейки от заведение в заведение по морето, но за 500 лева и бутилка уиски на вечер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3nsZnoYU4fQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *