Мариан Кюрпанов призна: Станах жертва на любовен триъгълник с друг мъж!

2

Мариян и Лили избориМоделът Мариан Кюрпанов, който бе класиран  на второ място по зрителски вот във „ВИП Брадър“, най-после разкри тъжната  си история със своята  бившата приятелка. Сега вече мога да кажа, защото не сме в Къщата и защото това няма да повлияе на резултатите и на зрителите. Предпочитах да ме изкарват гей, вместо да разберат истината за мен.

Моделът имал голяма любов на име Силвия. Всичко вървяло добре, докато тя не започнала да му кръшка с някакъв мачо. Възползвайки се от трагедията му и сложните отношения между тримата, те били поканени в италианския ВИП Брадър. Силвия уж била забравила за екзотичния красавец и се върнала при Мариан, отново светнала като видяла любимия си в предаването. В продължение на месеци моделът се опитвал да си върне приятелката, но пред цялата публика тя му била шута и окончателно отишла при другия. Такъв срам брах, такова унижение. И то не сам, а пред всички, оплака се Кюрпанов.

И понеже тя не е първата жена, която ме зарязва, а имам още няколко случая, вече имам страшно недоверие към жените. Развиил съм едно чувство, направо комплекс за малоценност, че всички ще ме използват, а после ще ме изоставят. Затова избрах самотата. По-добре ми е сам и така не треперя кога и коя ще ме остави. Но пък е ужасно трудно да си сам. Имах и една връзка, в която бяхме в различни държави и контактувахме само по скайпа. Там пък аз сложих край. За какво ми е да се залъгвам, че някой ме обича от разстояние. И да не знам ще ме обича ли после или и тя ще си тръгне, понеже срещнала поредния красавец.

Лили е много хубава жена. Обичам я, но се страхувам да се влюбя. Защото нея много мъже я харесват и смятам, че и тя ще ме изостави. Иначе е разкошен човек и в Къщата беше под голям стрес. Ръцете й непрекъснато бяха ледени. Сега се видяхме, пихме кафе, поговорихме. Установих, че ръцете й са топли вече. Значи стресът е преминал.

Направо не зная какво да правя с нея. Харесвам я. Много я харесвам. Но това отново ще бъде любов по скайп, защото аз трябва да замина, а тя ще остане тук. Със Силвия имах общ дом, чувствах я приятелка и жена, съсздаваше ми усещаане за семейство. После с едно щракване на пръсти всичко замина. Много се страхувам и сега да не стане така, призна тъжно моделът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не разбирам защо жени зарязват такъв хубав мъж. Значи има нещо в характера му. Или някъде другаде

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *