Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мария и Рачков крили от родата, че са гаджета

Димитър Рачков не е спечелил сърцето на Мария Игнатова с романтични жестове, както мнозина се заблуждават. Водещите на „Господари на ефира“ се взели на софра с печено агне, а заслугата да се озоват един срещу друг с вилици в ръце била на колегата им Краси Радков. Впрочем комикът на Слави нямал никакво намерение да влиза в ролята на сватовник.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Екранният Шишо Бакшишо поканил на вечеря колегите си, за да се види и поговори с тях, а не за да ги гаджосва. В крайна сметка обаче Мария и Рачков си тръгнали от жилището му като двойка.

По онова време, някъде в началото на 2009-а, водещият на „Господари на ефира“ вече бе разведен с майката на сина си Христина, която в момента е половинка на топ продуцента Евтим Милошев. Игнатова пък имаше зад гърба си две любовни несполуки с ресторантьора Петко Димитров, от когото е синът й, и със собственика на интернет сайтове Стилиян Шишков. Пак по това време чаровната блондинка правеше първите си стъпки в шоуто за гафове до титуляра Рачков.

Димитър Рачков и Мария ИгнатоваКогато Мария седна до бургазлията в студиото на „Господарите“, в светските издания почти веднага тръгнаха коментари, че двамата са се загаджили. Самите те обаче упорито отричаха и имаха основание за това.

„Пресата само пречеше. Дори да сме искали подсъзнателно нещо да се случи между нас, по никакъв начин не го показвахме. Беше повече натоварващо, отколкото друго, разказвала е Мария за онова време.

Тя и Рачков се чувствали привлечени един от друг, но не се решавали да предприемат някакви по-сериозни действия. Причините да избягват интимно сближаване били много. От една страна, били колеги и покрай съвместната им работа медиите ги „следели под лупа“, а от друга – Мария все още не била скъсала съвсем с предишното си гадже. Говори се дори, че тъкмо в този период тя получила годежен пръстен от тогавашния си любовник Стилиян Шишков. Бижуто той й поднесъл два месеца преди връзката им окончателно да приключи.

Телевизионната блондинка винаги е отричала, че е напуснала бившия си заради Рачков. „Обстоятелствата ни разделиха“, кълнеше се тя в миналото. И изтъкваше как всеки ден се прибирала от работа по късна доба и капнала от умора. Със Стилиян почти нямали възможност да се видят.

Когато медиите тръбели за тайната й връзка с Рачков и помежду им действително се зараждали чувства, Мария вече съзнавала, че краят на връзката й с Шишков е неизбежен. А на вечерята у Краси Радков ситуацията по отношение на новия й колега съвсем й се изяснила.

Докато похапвали от печеното агне на домакина, „господарите“ изведнъж почувствали,че чувствата им са взаимни и няма как повече да ги потискат. Малко след това се разкрили един пред друг, но запазили любовта си в тайна от колеги, приятели и роднини, защото не искали да наранят бившите си изгори. Връзката им станала обществено достояние едва на по-късен етап.

Днес, 5 години след началото на любовта си, Митко и Мария признават, че са имали и върхове, и спадове в отношенията си. Никога обаче не са мислели за раздяла, каквато непрекъснато им предричат някои светски наблюдатели.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *