Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маргините, Маджо и Самоковеца- тайни агенти на държавата! 4 правителства са ги пазели срещу спонсорство!

margini1Маргините, Косьо Самоковеца, Маджо и братя Галеви са малка част от подземните босове, които са вербувани от държавата като тайни агенти! Предполага се, че Иво Карамански също е разполагал с карта, легетимираща го като сътрудник на родното разузнаване. Определени партии са се възползвали от ситуацията, за да оправдаят спонсорството на бизнесмените по време на предизборни кампании. При управлението на Жан Виденов ( 95- 97 г.) са раздавани на килограм картите, madjooпревърнали знакови фигури от ъндърграунда в държавни служители под прикритие.

По този начин донякъде става ясно защо посочените лица, които в началото на 90-те се наричаха просто мутри, изведнъж се превърнаха в „добре облечени бизнесмени”, недосегаеми от МВР. Ето това е и най-точното определение за мафия. В този ред на мисли, няма защо Цветан Цветанов да кръщава ареста на Алексей Петров с гръмкото име „Октопод”. Мафията си е факт и дори не е разклатена от пиарско-полицейските акции. И продължава да пуска пипалата си необезпокоявана. А зрелищните видео-арести само прах в очите на хората. Ако наистина се задълбае до къде се простират пипалата- нищо чудно да се стигне и до върховете в новото правителство.

През всичките тези години държавата е била покровителката на мафията. Именно тя е играла ролята на Кръстника. Добре videnovоблечените бизнесмени са оставяни да си правят, каквото си искат- никой не ги е закачал, защото са държавни служители в сянка. В замяна, босовете са броили тлъсти суми на партийните централи и така са купували мълчанието им.

Шеф на НСС по времето на Виденов е Юлий Георгиев. Говори се, че именно той наченал порочната практика. Наследникът му в Костовото правителство- ген. Атанас Атанасов, твърди, че е събрал обратно картите от босовете. Само че Маджо, Маргините и братя Галеви някакси са пропуснати. НДСВ се хвалят, че също са взимали документите за

Юлий Георгиев- шеф на НСС(95- 97)

Юлий Георгиев- шеф на НСС(95- 97)

сътрудничество на БОП и СДВР. Истината е, че всички партии са бъркали в кацата с меда и здраво са се наплескали. А сега отново си прехвърлят отговорността.
Ако новите управници са чисти, би трябвало да стигнат до край, дори с риск да се стигне до предсрочни избори. А тези, които опорочиха държавността в България- да понесат последствията.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Маргините, Маджо и Самоковеца- тайни агенти на държавата! 4 правителства са ги пазели срещу спонсорство!

  1. svetnat Отговор

    15.02.2013 в 6:08

    всичките са мафия и бивши и сегашни в целия 23 годишен парламент телевизиите са тяхни и ни лъгаха всички – просто БУДА беше глупав и го усетихме и добре е че най-после ни светна лампата Сега леко леко ще светне лампата на цял народ от уста на уста и ще се съберем всички Българи и ще ги набутаме по затворите дано да е мирно ЧЕ ГРЕХАТ ИМ Е ОГРОМЕН …. ЧЕ И ДЪРЖАВА СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИМ–- ЗА ПОЛИЦИЯТА ЕДИН СЪВЕТ ИЗБЕРЕТЕ СИ ПРАВИЛНАТА СТРАНА НАРОДА Е ПО СИЛЕН ОТ ШАЙКА МАФИОЗИ…. БУДА ИГРАТА СВЪРШИ ВЪПРОС НА ДНИ Е КЪСНО ТИ Е И МЪРДАНЕ НЯМА

  2. svetnat Отговор

    15.02.2013 в 6:09

    всичките са мафия и бивши и сегашни в целия 23 годишен парламент телевизиите са тяхни и ни лъгаха всички – просто БУДА беше глупав и го усетихме и добре е че най-после ни светна лампата Сега леко леко ще светне лампата на цял народ от уста на уста и ще се съберем всички Българи ДОРИ ПРОТЕСТИТЕ НЕ СА ЗА ТОКА А ПРЕДТЕКСТА НА ОПЪЛЧЕНИЕТО … и ще ги набутаме по затворите дано да е мирно … НО ЩЕ СА ТАМ ЧЕ ГРЕХАТ ИМ Е ОГРОМЕН …. ЧЕ И ДЪРЖАВА СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ПРАВИМ–- ЗА ПОЛИЦИЯТА ЕДИН СЪВЕТ ИЗБЕРЕТЕ СИ ПРАВИЛНАТА СТРАНА НАРОДА Е ПО СИЛЕН ОТ ШАЙКА МАФИОЗИ…. БУДА ИГРАТА СВЪРШИ ВЪПРОС НА ДНИ Е КЪСНО ТИ Е И МЪРДАНЕ НЯМА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *