Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маргарита Попова: Няма да има смъртно наказание, нито доживотен затвор

 Бих застанала срещу целия свят против смъртното наказание, заяви пред БНР Маргарита Попова. Също така изобщо не съм съгласна да има в НК наказание доживотен затвор без право на замяна. Това са тежки присъди и нямаме право да ги налагаме, защото вече сме в ЕС.

Трябва да хуманизираме законите си и да приведем Наказателния си кодекс в синхрон с този на европейските страни. Зная, че хората трудно ще ме разберат, особено тези, които са жертви или близки на жертви на тежки престъпления, но няма да променя позицията си. Изказването на вицепрезидента предизвика буря от недоволство в мрежата. Там пишещи дадоха съвети на вицето първи да се пребори с престъпността, да я направи поносима и тогава да мисли за тежките присъди на кримиконтингента. Не може човек, извършил две или три убийства, човек отнел живота на младежи, или с особена жестокост нарязал майка си и баща си да бъде съден хуманно и да се мисли за неговото бъдеще, а не за жертвите му. Българите са за смъртна присъда, докато не спрат безсмислените убийства за пет лева, или правораздаването с нож и пистолети. Новият НК ще поощри престъпниците, защото така ще се чувстват безнаказани, твърдят ядосани граждани. А няколко от възмутените препоръчаха вицепрезидентът да вземе да раздава ордени и медали за убийства и безчинства, защото така ще е най-хуманно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Маргарита Попова: Няма да има смъртно наказание, нито доживотен затвор

 1. Дима Отговор

  03.12.2012 в 14:06

  Тази Попова е съвсем изкукала! Ще говори за хуманност, ако някой заколи децата й пред нея? Ще иска палачът да живее, а тя да ридае на гробове?

 2. ВЬСИЛ ПЕТКОВ Отговор

  04.12.2012 в 20:28

  НЕКА ПОЧЕРНЕНИТЕ Я ПОДКРЕПЯТ

 3. Петьо Отговор

  18.07.2016 в 21:39

  Попова, я си представи, че някой застане и изнасили пред теб детето ти! И че после дойде и те пребие и убие детето ти пред теб! И че ти ограби къщата, нивата, колата! И че ти открадне труда спестяван от мизерна заплата, под жизненният минимум за храна 580 лева по НСИ, но реално скочиха цените пак и се вдигна това, освен ако не ядещ само банички… Е, пожелавам ти да изживееш всичко това, след като така се застъпваш, за престъпността! Аз пък бих разстрелвал всеки крадец нападател на хора, имоти, автомобили, офиси и изобщо крадците. Но за резидиви бих запазил по-хуманен начин… За изнасилвачите, бих им мачкал топките бавно, на дървени менгемета, задвижвани от бавнооборотен двигател на трактор „Болгар“ или „Беларусь“ от старите…тези кихащи машини могат да подлудят и заспал каменен сфинкс. За побойници над невинни поради агрессия бих въвел да изпитат същото, но блъскани от нещо по-масивно и агресивно от тях. например – булдозер, верижен трактор, стар танк или НТЛБ и това ще донесе радост на побойниците да усетят какво е да те връхлети някой бабаит и да те намлати защото му е кеф на приматския мозък. А за защитници на престъпността, като теб, депутатите и други хуманни към престъпността лица, бих запазил нещо изключително хуманно. теб бих те пуснал за три месеца да живвееш сред изнасилвачи затвора, за да видиш хуманно отношение! Само по пижама и без НСО около теб. А за разни убийци на невиинни, като разни примати убиваши бабички, отвличащи момичета за жени на арабски шейхове и проститутки, за отвличащи хора за органи и други неправомерни терори бих запазил още по-хуманен метод. Бих ги вързвал в стоманена клетка, бих им намазвал пенисите и гърдите с мед, валериан и карамелизирана захар и да престоят 3-4 дни на припек така. Това ще хввърли треска всички мухи пчели оси стършели мравки и останалите маниаци на такива деликатеси в екстаз и ще се втурнат да целуват бандюгата. Това не е нехуманно – нищо не застрашаа живота му… Но реално застрашава егото му. Представи си, че по патката му полазят няколко хиляди мравки ии го заближат…и някоя оса му направи „свирка“, а котките го оближат сексуално и му направят екстаза пълен? Е, няколко дни ще е в делириум от кеф…а после? После, ще му приложа ако бях властта истинската част от наказанието. Пускам го в клетката с женски лъвици нехранени 3-4 дни и нека ги изнасили, отвлече, завърже…! Тогава ще види какво означава именно неговото поведение към невинни за жестокостта му твари. Е, може и да не доживее да се покае, но това е негов риск! Нали трябва да опознае последицата и откъм страната на жертвата му!??? Ако пък умре, ами да е издържал – това е негов риск, нали като прави престъпление риска жертвата му да страда и умре е на жертвата? И на теб и на депутатите толериращи изродите, Попова – ТИ и още ХИЛЯДИ СТЕ ВИНОВНИ за престъпността!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *