Маргарита Михнева стана жертва на ало измама

0

Маргарита МихневаНай-популярната разследваща журналистка у нас  Маргарита Михнева, която от години разследваше и изобличаваше всякакви измами, неочаквано  стана жертва точно на  измамници и то по телефона. 

Явно мошениците са я проучили предварително и са знаели с кого говорят, защото са успели да наподобят гласа на дъщеря й Неда. „Дъщерята“ плачела, хълцала и молела майка си да й помогне. Стана катастрофа, много тежко ми е ранен кракът – ревяла тя. Лекарят иска 1000 евро за златен пирон. Ако не му ги дам, ще ми ампутират крака, помогни ми мамооооооо – плачело момичето и после затворил0.подкуп Но преди това обяснило, че един неин приятел ще пътува за Швейцария вечерта и да му даде парите на автогарата.

Съвсем първосигнално майката се паникьосала, както става с всяка майка, без значение какво работи и какъв журналист е.   Тя изтеглила сумата и хукнала към автогарата, където я чакал мнимият приятел на Неда. Далеч по-късно Михнева се сетила, че дъщеря й не работи в България, а в Швейцария, че е учителка в елитно училище, че каквото да е станало, ще я оперира швейцарски лекар, а не български, който ще иска пари под масата и на всичкото отгоре щерка й има солидна медицинска осигуровка. Журналистката се обадила на Неда, която била жива и здрава и не подозирала какви тревоги е докарала на майка си. В началото Михнева се срамувала да признае, че се е хванала като шаран на въдицата на мошениците, но после отишла в полицията, за да даде описание на измамника и да се опита да предпази други жени от ужаса, който тя изживяла.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ak3CeMfxXP0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *