Мара Отварачката вдигна тарифата си

1
Мария

Претенциозната чалгаджийка Мария се помисли за примадона. От известно време любовницата на младия милионер Християн Гущеров сутрин се буди със самочувствието на звезда от световна величина. Отварачката вече се продава за двойно повече.

Откакто се хванала със закръгления богаташ, с Мара не можело да се работи професионално. Звездата се разглезила, помислила си, че всичко й е позволено включително и това да поема ангажименти за участия, на които накрая да не отива.

Новият мъж на Отварачката е започнал да се изживявя като неин импресарио. Младият Гущеров прибрал мобилния телефон на певицата и лично отговаря на позвъняванията. Милионерът вдигал хамалски скандали на собствениците на клубовете, дръзнали да му звънят по нощите с питанка „Кога уважаеми господине, жена ви ще благоволи да пристигне на участието си?“

Мария и Християн Гущеров

„И когато ни се отговори нещо подобно от сорта „Махай ми се от тука с тия мижави дискотеки, бе, ей, нали ви става ясно за каква нулева култура и възпитание става дума „, негодуват още бизнесмените.

Мария пък продължавала с пълна сила да „смуква гърба“ на Гущеров -младши. За три месеца заралийката излющила приблизително 150 хиляди лева от гаджето си, за да реализира четирите си видеопроекта – „Той не спира да е мой“, „Завърти се и върви си“, „Game over“ и „Мръсни помисли“. Клиповете наистина се отличават със скъпарска визия.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *