Мара Отварачката си замрази яйцеклетки за „черни дни“

0

Мара Отварачката1Фолк певицата Мария е първата от бранша, че и от ВИП-овете в България, която си е замразила яйцеклетки и си ги къта за бъдеще време, когато й хрумне отново да стане майка.

Тя прибегнала до процедурата, за да се презастрахова. Въпреки, че има дете и е изживяла трепетите на майчинството, тя не смята да остане само с Марая, но пък не е сигурна кога ще забременее и ще може ли изобщо. Певицата не крие колко трудно й било с Марая. Тя дълго не можела да зачене по нормален начин и прибегнала до процедура ин витро, но нито първият, нито вторият опити били успешни. бебе3Освен това карала трудна бременност. Лекарите нямали обяснение защо не може да зачене и накрая решили, че е преуморена от многото нощни участия и концерти и е в стрес.

Сега Гущеров й спести този стрес, като я остави да пее само за удоволствие и й спести тичането по нощни клубове. Дали двамата правят опити да си имат бебче или първо искат да си поживеят, те не споделят. Но самият факт, че са прибегнали до тази крайна процедура, говори, че са готови за всякакви превратности на съдбата. Самият Гущеров плаща сериозната сума да съхранява генетичния и репродуктивния материал на любимата си. Месечният „наем“ на специална епруветка в мюнхенска клиника бил от 2500 до 5000 евро в зависимост от броя на клетките. Но на бизнесмена не му се свидели парите, щом това правело Мария щастлива и сигурна. Тя вече навивала свои дружки от фолкгилдията да направят същото, за да се подсигурят. Доста сериозно си поговорила и с Камелия, която вече наближава 40 години, а все още не се е решила да стане майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4AucCHBTU4s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *