Мара Отварачката си имала вземане – даване и с Благо Георгиев

0
И Благо пробвал Мария

“ Примерната“ Мария се оказа доста похотлива, въпреки че се опита да хвърли вината за проваления си брак върху екс съпруга си  бизнесмена Митко Андонов. Отдавна  за всички стана ясно, че поп – фолк певицата е имала кратка секс авантюра с настоящето гадже на колежката си от лекия жанр Алисия – Ники Михайлов, но Мара Отварачката е минала и през екс любимия на Лияна –  Благо Георгиев.

Секс аферите на Мария нямат край

За похожденията на звездата разбираме от самите футболисти, които обаче не са останали никак очаровани от уменията на Мария в леглото и по – специално факта, че намаханата изпълнителка била кръгла нула в оралната любов. Според запознати към днешна дата Мария никак не се вълнувала от мнението на Благо Георгиев, но от това на Ники Михайлов много, тъй като той бил идеала й за  мъж и адски много я било яд, че Алисия е успяла да му завърти главата.

При всички положения обаче Мария умее да цени това, което има и да го превръща поне доколкото е възможно в това, което й липсва. По тази причина Мара Отварачката е подложила на зверска диета  Християн Гущеров, за да се втали той и достигне заветните 70 кг.

Забежките на Мария нямат край!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *