Мара Отварачката се сгоди за милионерски син

0
Мария и Християн
Щастливата двойка се сгоди

Фолк певицата Мария, обяви че вече е сгодена за милионерският син – Християн Гущеров. Това беше една от най-големите мечти на дивата, да си уреди живота с чужди парички.

Бизнесменът направил предложението по време на последната им ваканция във Венеция. Мария била изключително щастлива и доволна, че нямала търпение да облече бялата рокля и да каже „ДА“ на любимия си. Според приятели на Християн, той е изпълнил нашенските традиции. Докато се возили на гондола из Виенските канали, Гущеров е направил серенада на пищната певица, след което е паднал на колене и е поискал ръката й. Тогава, той все още е нямал годежен пръстен, но веднага след пристигането им в България, е подарил на бъдещата си жена изключително скъпо бижу. Диамантеният подарък бил толкова ценен, че Марияго е оставила в сейф и не смее да го покаже на никой.

Венеция
Романтично място за годеж

Щастливата двойка все още не е обявила дата за сватбата, но се очаква да е лятото на 2013 г. „Отварачката“  иска това да е незабравим за нея ден и ще се постарае всичко да е изпипано, а дори може да се тунингова малко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *