Мара Отварачката се метна на Порше

0

Мара поршеПевицата Мария пак е на седмото небе! Християн Гущеров, който е неин личен доставчик на дрехи, бижута, палта, обувки, чанти и автомобили пак попълни личния й автопарк и й подари „Порше Панамера“.

Доскоро миньончето се возеше на Майбах със седалки от чиста кожа и куп екстри, които само маняците могат да разберат, но возилото бързо й омръзна и сега чак позира за феновете си до новото си Порше. Мария и ГущеровТо било поръчано специално в завода, а на волана били вградени камъни „Сваровски“. Върху скоростния лост пък блестял диамант, през който прозирали инициалите на певицата и тези на любимия й, говорят виждали чудото на техниката. Мария вече има в гаража си коли за над милион лева.

Поршето излязло на Християн евтино – само 270 хиляди. Но за Мария той е готов да даде в пъти повече. Тя така му е влязла под кожата, че освен малката спретната къщурка на няколко етажа, й бил подарил хотел, говорят злите езици. Самата тя пък иска да работи заедно с него във фирмата му и да му помага в мениджмънта на цялата хотелска верига, да предлага атракции, да подобри обслужването, а понякога и да пее там, за да привлече туристи. Милионерският син няма нищо против. Двамата вече изпробваха чувствата си, разбраха, че са един за друг и готвят сватба. Родителите на Християн са харесали снахата и нямат нищо против, че тя е с дете, стига да роди и наследник на сина им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4AucCHBTU4s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *