Мара Отварачката отрови Гущеров с храна!

0

Опитите на Мария да готви могат да завършат трагично

Мария
Мария

След като се хвана с Християн Гущеров, Мария получи пълна забрана да пее по заведения. Влюбеният до уши милионерски син стори всичко възможно, за да я превъзпита, да я направи супер домакиня и любяща съпруга. В интерес на истината, бившата певица отговори с огромна благодарност за всичко сторено от него, но някои от опитите ѝ да смени своето амплоа претърпяха пълен провал.

Близки до звездното семейство разкриха, че в последните седмици на Мария съвсем ѝ доскучало от бездействие и решила да се пробва като готвачка. Разровила мрежата за интересни рецепти и започнала да прави сладкиш. Въпреки старанието ѝ обаче инициативата претърпяла пълен провал и докарала сериозно стомашно разстройство на Християн.

Мария и Гущеров
Мария и Гущеров

Малката дъщеричка на Мария – Марая била съвсем откровена и категорично отказала да яде произведенията на майка си. Гущеров обаче държал да поощрява поведението на жена си и стоически издържал всяко поставено в чинията му парче. Освен това непрекъснато хвалел певицата за нейните кулинарни умения и не издавал с нищо какво всъщност му причинява тази храна.

Желанието на Мария да се превърне в изрядна съпруга обаче съвсем не ѝ попречи да се скара зверски с колежката си Есил Дюран. Мара Отварачката се подигра жестоко с нея, като обяви на всеослушание, че кариерата ѝ практически е свършила и никой за нищо не я търси. Тя направи това като отговор на нападка от страна на Есил, която наскоро опита да коментира нейния настоящ живот.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OrhILCVxc5Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *