Мара Отварачката отлъчена от фолка

3
Отлъчиха тотално Мара Отварачката от фолка

След като стана ясно, че бившият мъж на фолк дивата Мария- Митко Андонов я е изпреварил в мераците й за второ дете, а и бърза сватба, сега на миньончето му се налага да се сблъска с действителността. Факт е,  че Мара Отварачката за нула време успя да прилапа нов милионер в лицето на Християн Гущеров, но май ще й се наложи да плати прекалено висока цена за целта, защото въпреки че  е  част от фолк гилдията от години, тя май е забравила  тотално за  съществуването на миньончето.

Мария трябва здраво да се държи за Гущеров, защото май с кариерата й е свършено...

Може Християн Гущеров да налива десетки хиляди в кариерата на новата си тръпка Мария, ала май налива от пусто в празно. След като  Мара Отврачката бе унижена  максимално и не получи приз от наградите на „Планета“, сякаш въобще не съществува, сега  сексапилната брюнетка бе отлъчена и от тържествена церемония  на „Нов фолк“, съответно и оттам не я удостоиха с награда.

За да покаже, че е над нещата  Мария не се появи и на тази церемония, но най – вероятно си е останала отново вкъщи да рони крокодилски сълзи и  на милионерския син Християн Гущеров ще му се наложи пак да се скара с някой, както вече направи с Митко Пайнера, защото не е оценил достойнствата на новата му половинка, а и   да  й купи нещо скъпо, за да подобри настроението й.

 Добре,  че Мара  Отварачката възхвалява Гущеров, че май само той и остана!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *