Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мара Отварачката изнуди Гущеров за нова къща

Новата къща на певицата Мария

Превърналата се в жива легенда бивша певица Мария, продължава да изнася нагледни уроци затова, как се дои мъжка крава. Явно скъпите подаръци, които придирчивата звезда ежедневно получава от годеника си Християн Гущеров съвсем не са й достатъчни, защото сега е впрегнала сляпо влюбения в нея мъж да й строи нова къща.

Зорки папараци внимателно проследиха оплетения в женските мрежи Християн и разкриха къде се строи новия дом на Мара Отварачката. Според свидетелите, новото гнездо на Хриси и Мария е ситуирано в полите на Витоша и е като палат от 1001 нощи. При всички случаи повече приличало на луксозен хотел, отколкото на частно жилище.

Мария и Християн

Гущеров бе изловен в момент на инспекция, която организирал ненадейно в имота, за да шамароса строителите, ако не правят нещата както трябва. Още при появяването му, всички работници се строили пред него в шпалир, а началник – обекта се отправил със строева крачка и вдигната за почест ръка, за да докладва.

Сериозността на положението обаче била разбита на пух и прах от едно малко кученце, което не спряло да джафка през цялото време. Гущеров – младши обаче стоически се въздържал да не срита нахалното пале и внимателно изслушал доклада на майсторите. Те били категорични, че за първия учебен ден палатът ще бъде готов и Мария ще може да задоволи жаждата си за мъжка кръв.

Мария –  Още три:

http://www.youtube.com/watch?v=NSmKbxr_OuQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *